camp-tasisat-tamdid-min.jpg

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، کالج تابستانهٔ تأسیسات مکانیکی به همت انجمن علمی مکانیک دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
این برنامه در قالب هفت دورهٔ آموزشی (۱۳۶ ساعت آموزش حضوری) و با تدریس اساتید مجرب صنعت تأسیسات برگزار می‌شود. اسامی دوره‌ها به شرح زیر است:
1. دوره آموزش مبحث 16 مقررات ملی ساختمان به همراه نرم‌افزار AutoCAD
2. دوره محاسبات سیستم‌های تهویه مطبوع به کمک نرم‌افزار Carrier HAP
3. دوره سیستم‌های تهویه مطبوع 1و2
4. دوره طراحی و محاسبات سونا، استخر، جکوزی
5. دوره آشنایی با سیستم‌های اطفای حریق آبی
6. دوره جامع طراحی کانال تهویه و اگزاست
7. دوره امور حقوقی و قراردادها در مهندسی تاسیسات
امکان پرداخت قسطی هزینهٔ دوره برای دانشجویان وجود دارد و علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام به آیدی anjmech_college @ مراجعه کنند.

poster-career-min.jpg

poster-estakhr-min.jpg

poster-etfa-min.jpg

poster-exhaust-min.jpg

poster-hoghooghi-min.jpg

poster-mabhas-16-min.jpg

poster-tahvie-12-min.jpg

دومین رویداد استارتینو برگزار می‌شود!

دومین رویداد استارتینو «از دانشگاه تا صنعت در شش گام» به همت انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک دانشگاه فردوسی مشهد در اردیبهشت ماه سال 1402 برگزار می‌شود.

این طرح به منظور نزدیک شدن و آشنایی دانشجویان با صنعت و ایجاد زمینه‌های اشتغال آن‌ها در صنایع مرتبط و در گرایش های مختلف رشته مهندسی مکانیک و دیگر رشته های مهندسی اجرا می‌شود.

جزئیات این رویداد که در طی شش گام برنامه‌ریزی شده است به شرح زیر می‌باشد:

در گام اول، مخاطبان با زمینۀ کاری، فضای کارخانه و امکانات مهندسی موجود در آن آشنا شده تا بستر ذهنیشان برای دیگر گام‌های بعدی آماده گردد.
در گام دوم دانشجویان این امکان را می‌یابند تا با حضور در کارخانه مباحثی را که در نشست علمی بیان می‌شود از نزدیک لمس و تفاوت آموخته‌های تئوری و چالش‌های عملی را بهتر درک کنند.
گام سوم، محک دانشجو با چالش‌های کارخانه است. در این مرحله چالش‌هایی که کارخانه پیش از این با آن مواجه شده یا حتی چالش‌های حل نشده کارخانه، برای دانشجویان مطرح می‌شود و آن‌ها سعی می‌کنند این مسائل را حل کنند.
در گام بعدی این طرح، بین اعضای هیئت علمی دانشگاه و عوامل کارخانه، نشستی برگزار می‌شود که در آن به انتقال تجربه بین صنعت و دانشگاه پرداخته می‌شود و درخواست‌ها و نیازهای دو طرف مطرح خواهد شد.
گام پنجم کارآموزی‌ست که تلاش می‌شود در بازه زمانی مدنظر علاوه بر یادگیری موثر، دانشجویان تجربه فعالیت در محیط صنعتی را نیز به دست آورند.
گام نهایی و ششم طرح استارتینو با عنوان فرصت شغلی برگزار می‌شود. در این مرحله با توجه به تجربیات و آموزش‌هایی که شرکت‌کنندگان به دست آورده‌اند، این امکان را دارند که در جایگاه‌های شغلی مرتبط، در کارخانه مشغول به کار شود.

دومین رویداد استارتینو با حضور سه تا از شرکت های پارک علم و فناوری خراسان به نام های گروه صنعتی پرتو، مرکز فناوری های نوین طاها قالب توس و همچنین مجتمع صنعتی طلایه برگزار می‌گردد.

شایان ذکر است که؛ افتتاحیه استارتینو۲ ، به‌منظور آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با شرکت‌های مقصد این رویداد در تاریخ 21 اردیبهشت‌ماه با حضور معاونین پژوهشی و فرهنگی دانشگاه فردوسی، جمعی از اعضای هیئت‌علمی گروه مهندسی مکانیک، مدیران و مدیرعاملان شرکت‌های مقصد استارتینو۲ و جمعی از دانشجویان فعال و مستعد برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام برای حضور در این رویداد کانال و صفحه اینستاگرام انجمن علمی مهندسی مکانیک را به آدرس anjmech@ دنبال نمایند.

startino.jpg

Register1.png

سلسله همایشات معرفی گرایش های رشته مهندسی مکانیک

شرح برنامه:

این برنامه که با هدف معرفی و آشنایی بیشتر دانشجویان با گرایشات مختلف رشته مهندسی مکانیک انجام شد، در قالب ده همایش به کار خود پایان داد.

بعد از هر وبینار، بازدید تکمیلی از سمت انجمن علمی مهندسی مکانیک برگزار شد تا دانشجویان نیز بتوانند با محیط های کاری و شرکت های صنعتی فعال در هر حوضه، آشنایی بیشتر کسب کنند.

برای دریافت فیلم جلسات، میتوانید به ای دی اکانت همایشات مراجعه فرمایید:  @anj_meetings

معرفی گرایشات 1

معرفی گرایشات 2

معرفی گرایشات 3

معرفی گرایشات 4
معرفی گرایشات 5
معرفی گرایشات 6

دوره مجازی آموزش مقدماتی نرم افزار ADAMS

بصورت مجازی |  بالغ بر 18 ساعت آموزش

صدور گواهی حضور از سمت «گروه مهندسی مکانیک دانشگاه فردوسی مشهد» به شرط قبولی در آزمون پایانی  دوره

پوستر دوره ادامز تابستان 1401

اطلاعات تکمیلی، سرفصل و هزینه در پوستر درج شده است.

برای آگاهی از اخبار دوره‌ها، کانال تلگرامی انجمن مکانیک دانشگاه فردوسی مشهد را دنبال نمایید.

#کمپ_طراحی_ساخت_و_تولید

@anjmech

@engfum

@ssafum

@tavanafum

دوره حضوری آموزش مقدماتی نرم افزار SOLIDWORKS

بصورت حضوری |  30 ساعت آموزش

شرط شرکت در دوره: تزریق حداقل دو دز واکسن

پوستر دوره حضوری سالیدورکس تابستان 1401

اطلاعات تکمیلی، سرفصل و هزینه در پوستر درج شده است.

#کمپ_طراحی_ساخت_و_تولید

@anjmech

@engfum

@ssafum

@tavanafum

✨شب ششم از برنامه
«دانشجویان دیروز مهندسین امروز»

?کاملا رایگان

⏰تاریخ برگزاری: ۱۹ آبان‌ماه ساعت ۱۸ الی ۱۹:۳۰

?لینک ثبت نام: https://b2n.ir/s79000

?‍?«مزایا و معایب تحصیل و اشتغال در خارج کشور»?‍?
به همراه پاسخ به پرسش های شما

شب پنجم از برنامه